Alhoda Slagter

Lammekød

Lammekød har en mild og blød smag. Det er gennemgående så mørt, at stort set alle kødstykker kan steges i en ovn. Kødet er dybt rosa og har en fedtmarmorering, som fremhæver den delikate lammesmag. Lam kan tilberedes på mange måder. Hvis man vælger et helt stykke, for eksempel lammeryg eller kølle, kan det anbefales at braisere eller ovnstege kødet. Lammekød i terninger egner sig til braisering eller til at simre i gryderetter. Lammekød i forskellige varianter er også velegnet til grillen.

Lammeribben
Lammeribben
Lammeslag
Lammeslag
Lammekølle
Lammekølle
Lammebov
Lammebov
Lammebov uden ben
Lammebov uden ben
Lammenakke/hals
Lammenakke/hals
Lammeskank
Lammeskank
Lammefilet
Lammefilet
Lammekoteletter
Lammekoteletter
Lammekrone
Lammekrone
Lammesteg
Lammesteg
Lammeryg
Lammeryg
Små lammechops
Små lammechops
Lammekød i tern
Lammekød i tern
Hakket lammekød
Hakket lammekød
Lammenyrer
Lammenyrer
Lammelever
Lammelever
Lammehjerter
Lammehjerter